Sectionale poorten van Tom Rigolle,

vervaardigd met passie en vakmanschap

Met maar liefst 25 jaar ervaring in het plaatsen van sectionale poorten, is Tom Rigolle een gepassioneerde vakman die zijn ambacht tot in de puntjes beheerst. Als eigenaar van TR Poorten Service staat hij bekend om zijn toewijding, waarbij elke poort met zorg en vakmanschap wordt vervaardigd. Door Tom's diepgaande kennis en expertise weet hij zijn klanten telkens weer te verrassen met poorten op maat voor elke behoefte, van elegante woningpoorten tot robuuste industriële poorten.

jaar ervaring
poorten

Maak een afspraak

Bij TR Poorten Service kun je gemakkelijk een afspraak maken om je wensen en behoeften te bespreken. Tom Rigolle staat klaar om persoonlijk advies te geven en samen met jou de perfecte poortoplossing te vinden. Daarnaast kun je ook een vrijblijvende ramingsofferte aanvragen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de kosten en mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar jouw ideale poort. 

TR Poorten Service komt langs

Wij komen persoonlijk bij jou langs voor nauwkeurige metingen. Dankzij onze expertise en aandacht voor detail kunnen wij de beste oplossingen voorstellen die perfect passen bij jouw wensen. Deze aanpak verzekert dat elke poort naadloos geïntegreerd wordt en aan jouw verwachtingen voldoet.

Offerte

Na het uitvoeren van de nodige metingen, ontvang je van ons een offerte op maat. Deze gedetailleerde offerte geeft je een duidelijk beeld van de kosten en specificaties van de voorgestelde poortoplossing. Onze transparante aanpak zorgt ervoor dat je volledig geïnformeerd een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Plaatsing

Na bevestiging van de offerte komt TR Poorten Service langs voor de plaatsing van de poort op de afgesproken datum. Met onze professionele aanpak en nauwgezette aandacht voor detail zorgen wij ervoor dat de installatie vlekkeloos verloopt.

Dienst na verkoop

TR Poorten Service biedt uitstekende service na verkoop en een garantie van 2 jaar op de geplaatste poorten. Mocht er zich binnen die periode een probleem voordoen, dan kun je op ons rekenen voor een snelle en professionele oplossing.


Geef jouw poort

een tweede leven

Naast het plaatsen van nieuwe poorten, kunnen wij ook jouw oude poort een nieuw leven geven. Of het nu gaat om het opfrissen van het design of het verbeteren van de functionaliteit, wij zorgen ervoor dat jouw oude poort weer straalt. Vertrouw op onze deskundigheid om jouw poorten te transformeren en te laten herleven.

Interesse?

Klaar om jouw woning of bedrijf te voorzien van een prachtige nieuwe poort op maat? Of wil je jouw bestaande poort nieuw leven inblazen? Neem vandaag nog contact op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Clemmenstraat 2/001,
9790 Wortegem-Petegem

Copyright © 2023